Sevdiğin kişinin sana aşık olmasını ister misin? Onu sana aşık edecek SIRLAR!

Herkesin karşı cinsten etkilenme ölçütleri, tutumları ve özellikleri farklıdır.

Zevkler her zaman farklıdır. Bazıları erkek arkadaşlarında keskin maço ilişkilerden hoşlanırken, diğerleri ince yapılı daha sakin karakterlerden hoşlanır. İlişkileri sürdürmek ve disiplini sağlamak en zoru gibi görünse de, dengeyi sağlayıp kuralları iyi uyguladığınızda mutluluk kaçınılmazdır. Aslında her şey aşık olana kadardır.

Her şey yolunda ama harekete geçemiyorsun, sadece hayal ediyorsun. Aşıksın ve onun da sana aşık olmasını istiyorsun.

Ama nasıl?

Göz temasını ihmal etmeyin, etkileyici ve derin görünün. Arkadaş canlısı ol ama biraz gizemli ol. Sürpriz hediyeler, sempatik jestler gibi şaşırtıcı şeyler yapın. Bunu yaparken abartmayın. Kendin ol, doğal olmaya odaklan, erkekler doğal kadınları, kadınlar da doğal erkekleri sever. Dostluğa önem verin, ortak etkinliklerde buluşun. Sürpriz yemekler hazırlayın, romantik sofralar kurun. Çok benzemeye çalışma, farklı ol.

Flörtünüzü dengeleyin, aşırıya kaçmayın veya çok soğuk olmayın. Onunla ilgilenin ve sıkıcı olmayan sorular sorun, onu tanımak istediğinizi gösterin. Kusurlarınızı belirttiğinizden emin olun. Bu noktaya nasıl geldiğinizi ona bildirin. Örneğin, artık zinde ve enerjik bir insansanız ama eskiden başka biriyseniz, o kişiye bu değişikliği anlatın. Geçmişteki eksikliklerinizi söz konusu kişiyle paylaşırsanız, sizi kim olduğunuzu görecek ve sizi daha çok takdir edeceklerdir.

Kaçanlar gerçekten zulüm görüyor mu?

Bir süre daha devam edecek. O kaçacak, sana daha çekici gelecek ve sen onu kovalayacaksın. Kovaladığınızda karşı taraf ya uzaklaşacak ya da yaklaşacaktır. Kişinin kişiliğine göre değişir.

Özgür ruhlu biriyse fazla ileri gitmemek daha iyidir. Yazsın, bilsin. Gece gündüz yazarak kendinizi yormayın, hesap sorarak güven duygusunu yok etmeyin.

Çoğu hile vakasının olmasının nedeni budur!

Kıskançlık, öfke, aşırı yüklenme, hep başkasını zorlayacak tavır ve davranışlar.